Z radością informujemy, ze do Mistrzostw Polski w Przygotowaniu Deseru zakwalifikowały się następujące drużyny:
Pracownia Tortomania Agi z Kalisza, Agnieszka Trębacz i Dominika Szczurek
Charlotta-cukiernia rzemieślnicza - Blueberry Cake. Izabela Komor-Augustjańska, Agnieszka Piątkowska
Hotel Hilton restauracja Mercato z Gdańska - Katarzyna Arendarczyk i Mateusz Fiszer
Słodkie Pasje Małgorzaty z Ławicy - Małgorzata Janasz i Przemysław Skibiński
Restauracja Przystań&Marina z Wrocławia - Krzysztof Winkler i Beata Oblińska
Promo Catering by Wojciech Bednarek z Wrześni - Wojciech i Lidia Bednarek
Kaiser Patisserie ze Słupska - Rezygnacja ze startu
Gratulujemy! Do zobaczenia 27 lutego, we wtorek na Mistrzostwach Polski w Przygotowaniu Deseru Expo Sweet 2024!
Regulamin i formularz zgłoszeniowy można pobrać Z TEJ STRONY
Pula nagród to 10.000 PLN oraz nagrody rzeczowe !!!
Poniżej podsumowanie edycji 2023:
Gratulujemy serdecznie wszystkim Uczestnikom Mistrzostw Polski w Przygotowaniu Deseru Expo Sweet 2023!
Mistrzostwa odbyły się podczas czternastej edycji Expo Sweet - największych targów branży cukierniczej i lodziarskiej
Poniżej przedstawiamy listę Zwycięzców Konkursu:
Wyniki końcowe Mistrzostw Polski w Przygotowaniu Deseru Expo Sweet 2023 |
||||
Miejsce |
Zawodnik I |
Zawodnik II |
Firma |
Suma punktów |
Łukasz Roguski |
Kamil Roguski |
Cukiernicze Atelier Małgosia |
3280 |
|
Wojciech Kazanowski |
Zuzanna Kulig |
ARIES Hotel & Spa Zakopane (Restauracja Halka) |
3075 |
|
Katarzyna Arendarczyk |
Marcin Świerkosz |
Hotel Hilton (restauracja Mercato) oraz Hotel Hafner |
2994 |
Zachęcamy do obejrzenia fotorelacji z poprzednich edycji Mistrzostw Polski w Przygotowaniu Deseru