Exposweet

Program targów

Przedstawiamy wstępny, ramowy program targów. Będziemy go uzupełniać wraz z pojawianiem się kolejnych wydarzeń.

 

26 lutego 2023, niedziela.

Godzina rozpoczęcia

Wydarzenie

Stoisko

10:00

Rozpoczęcie pierwszego dnia Expo Sweet

-

10:00-17:00

Pokazów Mistrzów Cukiernictwa

Forum Mistrzostw

10:00

Wypiekanie croissantów na stoisku Terravita

S. 4-26

10:30

Prezentacja MILKSHAKE na stoisku Friesland Campina

S.1-35

10:30

Pokaz lodów o smaku wegański migdał prowadzony przez Giacomo Schiavon na stoisku Vegagastro

S. 1-30

10:30

Pokaz produkcji świeżych lodów + degustacja na stoisku Frigomat

S. 3-41

10:40

Pokaz użycia innowacyjnego chwytaka do kuwet lodowych Gelato Grip na stoisku receptury.net

S. 4-30

11:00

Wielkanocny Grillage na stoisku Barbara Luijckx

S. 1-28

11:00

Kremowe Cuda - Pokaz dekorowania ciasteczek metodą one stroke, słodkie koronki i płaskorzeźba przy użyciu mas Saracino.

S. 3-17

11:00

Alternatywne i niezależne źródła zasilania dla piekarni, cukierni i gastronomii. Analiza kosztów i opłacalności instalacji LPG dla firm. Gas-Serwis Adam Suchecki

Sala szkoleniowa
(Obok Forum Mistrzostw)

11:00

Degustacja lodów ketogenicznych bez dodatku cukru na stoisku firmy Viands

S. 3-40

11:00

Premiera i prezentacja konceptu Fluffy, pokaz produkcji lodów w słoikach i degustacja na stoisku Fluffy Gelato to GO

S. 1-40

11:30

Przystawki wytrawne na stoisku FrieslandCampina

S. 1-35

11:45

Pokaz użycia pisaków MONIN L'Artiste w kawie, czyli kreatywne latte art na stoisku SCM MONIN

S. 4-28

12:00

Otwarcie konkursu Dekoracji Cukierniczych

Forum Mistrzostw

12:00

Torty – składanie, tynkowanie, zdobienie z wykorzystaniem czekolad i kremów smarownych Bellaria na stoisku Terravita

S. 4-26

12:00

Degustacja lodów wegańskich na stoisku firmy Viands

S. 3-40

12:00

Szkolenia cukiernicze i lodowe VOD - prezentacja szkoły Mistrzów Lodziarstwa i Cukiernictwa MGS School by Frigomat, możliwość odebrania kuponu na darmowe szkolenie

S. 3-41

12:10

Pokaz użycia innowacyjnego chwytaka do kuwet lodowych Gelato Grip na stoisku receptury.net

S. 4-30

12:15

Optymalizacja cen gazu i prądu. Mariusz Chlebowicz, firma Respect Energy

Sala szkoleniowa
(Obok Forum Mistrzostw)

12:30

Techniki dekoracyjne na stoisku FrieslandCampina

S. 1-35

13:00

Mono desery – Sztuka pięknej dekoracji – pokaz na stoisku Barbara Luijckx

S. 1-28

13:00

Degustacja lodów ketogenicznych bez dodatku cukru na stoisku firmy Viands

S. 3-40

13:00

Artelid – Techniki dekorowania kremem maślanym – pokaz na stoisku SlodkaPasja.pl

S. 3-17

13:00

Pokaz praktycznego wykorzystania w cukiernictwie, multifunkcyjnego urządzenia ProPlus na stoisku firmy Rilling

S. 3-18

13:00

Prezentacja i degustacja nowych smaków świezych lodów na sezon 2023

S.3-41

13:30

Aleksander Pitura, Michała Molenda - receptury lodowe teria i prakytka - pokaz wykonania lodów rzemieślniczych

Sala szkoleniowa
(Obok Forum Mistrzostw)

13:30

Serek śmietankowy – inspiracje na stoisku FrieslandCampina

S. 1-35

13:40

Pokaz użycia innowacyjnego chwytaka do kuwet lodowych Gelato Grip na stoisku receptury.net

S. 4-30

14:00

Degustacja lodów wegańskich na stoisku firmy Viands

S. 3-40

14:00

Lody chrupiąca straciatella z wiśniami pokaz prowadzony przez Giacomo Schiavon na stoisku Vegagastro

S. 1-30

14:00

Pokaz produkcji i degustacja lodów alkoholowych na stoisku firmy Frigomat

S. 3-41

14:15

Jak prawidłowo, w kilku krokach wykonać lemoniadę PREMIUM w słoju pokaz na stoisku SCM MONIN

S. 4-28

14:30

Desery wegańskie i klasyczne na stoisku FrieslandCampina

S. 1-35

14:30

Słodki bufet- Kolorowy świat posypek – pokaz na stoisku sklepu SlodkaPasja.pl

S. 3-17

15:00

Degustacja lodów ketogenicznych bez dodatku cukru na stoisku firmy Viands

S. 3-40

15:00

Ewa Drzewicka - Łyżwa: Kwiat cukrowy na torcie. Jak wykonać podstawowe kwiaty, pierwsze kroki w dekoracjach florystycznych. Po szkoleniu możliwa rozmowa z prowadzącą i zadawanie szczegółowych pytań dotyczących dekoracji cukierniczych.

Sala szkoleniowa
(Obok Forum Mistrzostw)

15:00

Praliny – słodki dodatek do twojego biznesu – czekolady białe – stoisko firmy Terravita

S. 4-26

15:00

Podstawy pracy z czekoladą - praliny i trufle – stoisko firmy Barbara Luijckx

S. 1-28

15:00

Zaczarowany Świat Tortów, Modelowanie figurek z masy cukrowej na stoisku sklepu slodkapasja.pl

S. 3-17

15:00

Prezentacja lodziarni przyszłości Fresh Gelato i degustacja lodów na stoisku Frigomat

S.3-41

15:10

Pokaz użycia innowacyjnego chwytaka do kuwet lodowych Gelato Grip na stoisku receptury.net

S. 4-30

16:00

Desery talerzowe – prezentacja na stoisku Friesland Campina

S. 1-35

16:00

Pokaz i degustacja produkcji lodów dla Easy Gelato - jak łatwo można produkować lody w swoim lokalu

S. 3-41

16:30

Premiera i prezentacja konceptu Fluffy, pokaz produkcji lodów w słoikach i degustacja na stoisku Fluffy Gelato to GO

S. 1-40

18:00

Zakończenie pierwszego dnia Expo Sweet

-

 

27 lutego 2023, poniedziałek.

Godzina rozpoczęcia

Wydarzenie

Stoisko

10:00

Rozpoczęcie drugiego dnia Expo Sweet

-

10:00-17:00

X Lodziarskie Mistrzostwa Polski

Forum Mistrzostw

10:00

Magda Kubiś - Jak przygotować stelaż pod tort 3d i tort antygrawitacyjny. Każdy sukces ma zawsze solidne podstawy. Jeśli chcemy zrobić coś naprawdę spektakularnego, jak tort antygrawitacyjny lub 3D, to trzeba się do tego dobrze przygotować. Od czego zacząć - dowiecie się tutaj.

Sala szkoleniowa
(Obok Forum Mistrzostw)

10:00

Wypiekanie croissantów na stoisku Terravita

S. 4-26

10:30

Prezentacja MILKSHAKE na stoisku Debic

S.1-35

10:30

Kolory, kształty i tekstury: cukiernictwo z Mistrzem Świata Roberto Lastanim na stoisku Vegagastro

S. 1 -30

10:30

Pokaz produkcji świeżych lodów + degustacja na stoisku Frigomat

S. 3-41

10:40

Pokaz użycia innowacyjnego chwytaka do kuwet lodowych Gelato Grip na stoisku receptury.net

S. 4-30

11:00

Wielkanocny Grillage na stoisku Barbara Luijckx

S. 1-28

11:00

Beata Prusak - Dekorowanie pierników

Sala szkoleniowa
(Obok Forum Mistrzostw)

11:00

Degustacja lodów ketogenicznych bez dodatku cukru na stoisku firmy Viands

S. 3-40

11:00

Kwiaty z papieru opłatkowego – pokaz na stoisku SlodkaPasja.pl

S. 3-17

11:00

Premiera i prezentacja konceptu Fluffy, pokaz produkcji lodów w słoikach i degustacja na stoisku Fluffy Gelato to GO

S. 1-40

11:30

Sosy w obecnych czasach na stoisku Debic

S. 1-35

11:30

degustacja mini deserów na bazie sera twarogowego Cremette od Hochland Professional

S. 4-20 

12:00

Ogłoszenie wyników pierwszego etapu Konkursu Dekoracji Cukierniczych

Forum Mistrzostw

12:00

Torty – składaniem tynkowanie, zdobienie z wykorzystaniem czekolad i kremów smarownych Bellaria – pokaz na stoisku Terravita

S. 4-26

12:00

Degustacja lodów wegańskich na stoisku firmy Viands

S. 3-40

12:00

Zwiększ wydajność swojego biznesu dzięki cyfryzacji i integracji.
Adam Steć – Członek Zarządu CSB-System Polska

Sala szkoleniowa
(Obok Forum Mistrzostw)

12:00

Szokująca technologia szokowania monodeserów i nie tylko, pokaz na stoisku firmy Rilling

S. 3-18

12:00

Szkolenia cukiernicze i lodowe VOD - prezentacja szkoły Mistrzów Lodziarstwa i Cukiernictwa MGS School by Frigomat, możliwość odebrania kuponu na darmowe szkolenie

S. 3-41

12:00

Pokaz pięknych dekoracji kwiatowych prowadzony przez Ewę Drzewicką

Hol Główny

12:10

Pokaz użycia innowacyjnego chwytaka do kuwet lodowych Gelato Grip na stoisku receptury.net

S. 4-30

12:15

Letnie Lekkie Smotthie, Must Have na lato na stoisku SCM MONIN

S. 4-28

12:30

Techniki dekoracyjne na stoisku Debic

S. 1-35

12:30

Ciemna czekolada z rumem. Pokaz na stoisku Vegagastro prowadzony przez Giacomo Schiavon

S. 1-30

13:00

Degustacja lodów ketogenicznych bez dodatku cukru na stoisku firmy Viands

S. 3-40

13:00

Mono desery – Sztuka pięknej dekoracji na stoisku Barbara Luijckx

S. 1-28

13:00

Cukiernictwo - od podstaw po mistrzostwo świata, czyli, jak zoptymalizować produkcję cukierniczą. Roberto Lestani Cukierniczy Mistrz Świata

Sala szkoleniowa
(Obok Forum Mistrzostw)

13:00

Torty 3D – Kaktus – pokaz na stoisku firmy SlodkaPasja.pl

S. 3-17

13:00

Prezentacja i degustacja nowych smaków świezych lodów na sezon 2023 – firma Frigomat

S.3-41

13:30

Kuchnia słona mascarpone cream na stoisku Debic

S. 1-35

13:40

Pokaz użycia innowacyjnego chwytaka do kuwet lodowych Gelato Grip na stoisku receptury.net

S. 4-30

14:00

Degustacja lodów wegańskich na stoisku firmy Viands

S. 3-40

14:00

Pokaz produkcji i degustacja lodów alkoholowych na stoisku firmy Frigomat

S. 3-41

14:00

Prezentacja Figurki z masy cukrowej przez Iwonę Wędel lepiej znaną jako ciotka beza

Hol Główny

14:15

Nowość w Europie - Brazylijski smak Puree MONIN na polskim rynku na stoisku SCM MONIN

S. 4-28

14:30

Desery wegańskie i klasyczne na stoisku Debic

S. 1-35

14:30

pokaz komponowania deserów talerzowych z użyciem lodów serkowych Cremette od Hochland Professional

 S. 4-20

15:00

Degustacja lodów ketogenicznych bez dodatku cukru na stoisku firmy Viands

S. 3-40

15:00

Angelika Chwyć - Dobre przygotowanie to połowa sukcesu - tu dowiecie się jak przygotować produkty, aby praca była efektywna i szybka. Dowiecie się z jakich produktów Angela modeluje swoje figurki, jak połączyć masę z czekoladą i wiele innych praktycznych porad. Po wykładzie możliwa rozmowa z prowadzącą i zadawanie szczegółowych pytań dotyczących dekoracji cukierniczych.

Sala szkoleniowa
(Obok Forum Mistrzostw)

15:00

Praliny – słodki dodatek do twojego biznesu – czekolady deserowe na stoisku Terravita

S. 4-26

15:00

Podstawy pracy z czekoladą - praliny i trufle na stoisku Barbara Luijckx

S. 1-28

15:00

Brudne mojito z ciemnym rumem.Pokaz na stoisku Vegagastro prowadzony przez Giacomo Schiavon

S. 1-30

15:00

Prezentacja lodziarni przyszłości Fresh Gelato i degustacja lodów na stoisku Frigomat

S.3-41

15:10

Pokaz użycia innowacyjnego chwytaka do kuwet lodowych Gelato Grip na stoisku receptury.net

S. 4-30

15:30

Karmelizowane figi –jak uzyskać idealne połączenie kremowych lodów z konsystencją figi oraz degustacja na stoisku BIOGELART

S.4-1A

16:00

Desery talerzowe – prezentacja na stoisku Debic

S. 1-35

16:00

Pokaz i degustacja produkcji lodów dla Easy Gelato - jak łatwo można produkować lody w swoim lokalu

S. 3-41

16:30

Premiera i prezentacja konceptu Fluffy, pokaz produkcji lodów w słoikach i degustacja na stoisku Fluffy Gelato to GO

S. 1-40

18:00

Zakończenie drugiego dnia Expo Sweet

-

28 lutego 2023, wtorek.

Godzina rozpoczęcia

Wydarzenie

Stoisko

10:00

Rozpoczęcie trzeciego dnia Expo Sweet

-

10:00-17:00

Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru

Forum Mistrzostw

10:00

Angelika Chwyć - "Cukrowo - czekoladowy wzorek". Zasady dekorowania masą cukrową i czekoladą. Jak łączyć, żeby połączyć i żeby działało.

Sala szkoleniowa
(Obok Forum Mistrzostw)

10:00

Wypiekanie croissantów na stoisku Terravita

S. 4-26

10:30

Prezentacja MILKSHAKE na stoisku Debic

S.1-35

10:30

Kolory, kształty i tekstury: cukiernictwo z Mistrzem Świata Roberto Lastanim na stoisku Vegagastro

S. 1-30

10:30

Pokaz produkcji świeżych lodów + degustacja na stoisku Frigomat

S. 3-41

10:40

Pokaz użycia innowacyjnego chwytaka do kuwet lodowych Gelato Grip na stoisku receptury.net

S. 4-30

11:00

Pierniczki do Zadań Specjalnych. Pierniczki dekorowane lukrem królewskim na stoisku firmy SlodkaPasja.pl

S. 3-17

11:00

Wielkanocny Grillage na stoisku Barbara Luijckx

S. 1-28

11:00

Degustacja lodów ketogenicznych bez dodatku cukru na stoisku firmy Viands

S. 3-40

11:00

Sylwia Sobiegraj - Podstawy z malowania masłem kakaowym. Masło kakaowe to wdzięczny produkt o wielu zastosowaniach. Tu dowiecie się jak można użyć masła do prac malarskich na Waszych wypiekach.

Sala szkoleniowa
(Obok Forum Mistrzostw)

11:00

Premiera i prezentacja konceptu Fluffy, pokaz produkcji lodów w słoikach i degustacja na stoisku Fluffy Gelato to GO

S. 1-40

11:15

Nowa odsłona Ice Tea,trendy i nowości na stoisku SCM MONIN

S. 4-28

11:30

Kremy na zimno i gorąco na stoisku Debic

S. 1-35

11:30

degustacja mini deserów na bazie sera twarogowego Cremette od Hochland Professional

S. 4-30

12:00

Torty – składaniem tynkowanie, zdobienie z wykorzystaniem czekolad i kremów smarownych Bellaria na stoisku Terravita

S. 4-26

12:00

Modelowanie figurki z wykorzystaniem mas Saracino. Pokaz modelowania na stoisku firmy SlodkaPasja.pl

S. 3-17

12:00

Degustacja lodów wegańskich na stoisku firmy Viands

S. 3-40

12:00

Jak doceniać lody bez laktozy? Bez laktozy nie znaczy bez smaku. Degustacja lodów bez laktozowych na stoisku BIOGELART

S.4-1A

12:00

Jak zwiększyć efektywność firmy i osiągać lepsze wyniki?
Adrian Bogacz – Prokurent CSB-System Polska Sp. z o.o.

 

Sala szkoleniowa
(Obok Forum Mistrzostw)

12:00

Szkolenia cukiernicze i lodowe VOD - prezentacja szkoły Mistrzów Lodziarstwa i Cukiernictwa MGS School by Frigomat, możliwość odebrania kuponu na darmowe szkolenie

S. 3-41

12:10

Pokaz użycia innowacyjnego chwytaka do kuwet lodowych Gelato Grip na stoisku receptury.net

S. 4-30

12:30

Techniki dekoracyjne na stoisku Debic

S. 1-35

12:30

Lody MASCARPONE z Brownies. Pokaz na stoisku Vegagastro prowadzony przez Giacomo Schiavon

S. 1-30

13:00

Degustacja lodów ketogenicznych bez dodatku cukru na stoisku firmy Viands

S. 3-40

13:00

Mono desery – Sztuka pięknej dekoracji na stoisku Barbara Luijckx

S. 1-28

13:00

Cukiernictwo - od podstaw po mistrzostwo świata, czyli, jak zoptymalizować produkcję cukierniczą. Roberto Lestani Cukierniczy Mistrz Świata

Sala szkoleniowa
(Obok Forum Mistrzostw)

13:00

Prezentacja i degustacja nowych smaków świezych lodów na sezon 2023

S.3-41

13:30

Zapiekankowe wariacje na stoisku Debic

S. 1-35

13:40

Pokaz użycia innowacyjnego chwytaka do kuwet lodowych Gelato Grip na stoisku receptury.net

S. 4-30

14:00

Degustacja lodów wegańskich na stoisku firmy Viands

S. 3-40

14:00

Pokaz produkcji i degustacja lodów alkoholowych na stoisku firmy Frigomat

S. 3-41

14:15

Wyjątkowe desery z Puree Monin w 3 prostych krokach na stoisku SCM MONIN

S. 4-28

14:30

Desery wegańskie i klasyczne na stoisku Debic

S. 1-35

14:30

pokaz komponowania deserów talerzowych z użyciem lodów serkowych Cremette od Hochland Professional

S.4-20

15:00

Degustacja lodów ketogenicznych bez dodatku cukru na stoisku firmy Viands

S. 3-40

15:00

Beata Prusak - koronki z Lukru królewskiego. Podstawy dekorowania lukrem królewskim. Po wykładzie możliwa rozmowa z prowadzącą i zadawanie szczegółowych pytań dotyczących dekoracji cukierniczych.

Sala szkoleniowa
(Obok Forum Mistrzostw)

15:00

Modelowanie figurki „Myszka Miki”. Pokaz na stoisku firmy SlodkaPasja.pl

S. 3-17

15:00

Praliny – słodki dodatek do twojego biznesu – czekolady mleczne na stoisku Terravita

S. 4-26

15:00

Podstawy pracy z czekoladą - praliny i trufle na stoisku Barbara Luijckx

S. 1-28

15:00

Lody chrupiący BUTTERSCOTCH. Pokaz na stoisku Vegagastro prowadzony przez Giacomo Schiavon

S. 1-30

15:00

Prezentacja lodziarni przyszłości Fresh Gelato i degustacja lodów na stoisku Frigomat

S.3-41

15:10

Pokaz użycia innowacyjnego chwytaka do kuwet lodowych Gelato Grip na stoisku receptury.net

S. 4-30

15:30

Nowe treny lodziarstwa – słony karmel i lody z chrupiącą polewą pistacjową – degustacja na stoisku BIOGELART

S.4-1A

16:00

Desery talerzowe – prezentacja na stoisku Debic

S. 1-35

16:00

Techniki malowania przy użyciu masła kakaowego - Wielkanocne króliczki. Pokaz na stoisku firmy SlodkaPasja.pl

S. 3-17

16:00

Pokaz i degustacja produkcji lodów dla Easy Gelato - jak łatwo można produkować lody w swoim lokalu

S. 3-41

16:30

Premiera i prezentacja konceptu Fluffy, pokaz produkcji lodów w słoikach i degustacja na stoisku Fluffy Gelato to GO

S. 1-40

17:00

Dekoracja zwycięzców Mistrzostw

Forum Mistrzostw

18:00

Zakończenie trzeciego dnia Expo Sweet

-

 

1 marca 2023, środa.

Godzina rozpoczęcia

Wydarzenie

Stoisko

10:00

Rozpoczęcie czwartego dnia Expo Sweet

-

10:00 – 16:00

Mistrzostwa Polski Uczniów Szkół Cukierniczych

Forum Mistrzostw

10:00

Angelika Chwyć - Modelowanie twarzy kobiety. Najtrudniejsze w figurkach są twarze i ręce, ale na wszystko są sposoby i techniki. Tu poznacie podstawy modelowania twarzy.

Sala szkoleniowa
(Obok Forum Mistrzostw)

10:30

Wegański kokos z Rocher. Pokaz na stoisku Vegagastro prowadzony przez Giacomo Schiavon

S. 1-30

10:30

Pokaz produkcji świeżych lodów + degustacja na stoisku Frigomat

S. 3-41

10:40

Pokaz użycia innowacyjnego chwytaka do kuwet lodowych Gelato Grip na stoisku receptury.net

S. 4-30

11:00

Degustacja lodów ketogenicznych bez dodatku cukru na stoisku firmy Viands

S. 3-40

11:00

Angelika Chwyć - Makijaż wykonany na figurkach - praktyczne przykłady. Kiedy już mamy gotową twarz, wypadałoby ją odpowiednio pomalować. Na tym szkoleniu zobaczycie na praktycznych przykładach, jak to zrobić prosto i szybko.

Sala szkoleniowa
(Obok Forum Mistrzostw)

11:00

Wielkanocny Grillage na stoisku Barbara Luijckx

S. 1-28

11:00

Premiera i prezentacja konceptu Fluffy, pokaz produkcji lodów w słoikach i degustacja na stoisku Fluffy Gelato to GO

S. 1-40

11:15

Wyjątkowe desery z Puree Monin w 3 prostych krokach na stoisku SCM MONIN

S. 4-28

11:30

degustacja mini deserów na bazie sera twarogowego Cremette od Hochland Professional

S. 4-30

12:00

Ogłoszenie wyników końcowych Konkursu Dekoracji Cukierniczych (Grand Prix)

Forum Mistrzostw

12:00

Degustacja lodów wegańskich na stoisku firmy Viands

S. 3-40

12:00

Aleksander Pitura, Michała Molenda - receptury lodowe teoria i praktyka - pokaz wykonania lodów rzemieślniczych

Sala szkoleniowa
(Obok Forum Mistrzostw)

12:00

Szkolenia cukiernicze i lodowe VOD - prezentacja szkoły Mistrzów Lodziarstwa i Cukiernictwa MGS School by Frigomat, możliwość odebrania kuponu na darmowe szkolenie

S. 3-41

12:10

Pokaz użycia innowacyjnego chwytaka do kuwet lodowych Gelato Grip na stoisku receptury.net

S. 4-30

12:30

Modelowanie figurki z wykorzystaniem mas Saracino. Pokaz na stoisku firmy SlodkaPasja.pl

S. 3-17

13:00

Mono desery – Sztuka pięknej dekoracji na stoisku Barbara Luijckx

S. 1-28

13:00

Degustacja lodów ketogenicznych bez dodatku cukru na stoisku firmy Viands

S. 3-40

13:00

Prezentacja i degustacja nowych smaków świezych lodów na sezon 2023

S.3-41

13:30

Jury Konkursu odpowie na wszystkie pytania uczestników odnośnie oceniania prac. Zapraszamy uczestników, ale także osoby zainteresowane technikami dekoracyjnymi.

Sala szkoleniowa
(Obok Forum Mistrzostw)

13:40

Pokaz użycia innowacyjnego chwytaka do kuwet lodowych Gelato Grip na stoisku receptury.net

S. 4-30

14:00

Degustacja lodów wegańskich na stoisku firmy Viands

S. 3-40

14:00

Sorbet truskawkowy 75% owoców. Pokaz na stoisku Vegagastro prowadzony przez Giacomo Schiavon

S. 1-30

14:00

Pokaz produkcji i degustacja lodów alkoholowych na stoisku firmy Frigomat

S. 3-41

14:30

pokaz komponowania deserów talerzowych z użyciem lodów serkowych Cremette od Hochland Professional

S.4-20

15:00

Dekoracja zwycięzców Mistrzostw

Forum Mistrzostw

15:00

Degustacja lodów ketogenicznych bez dodatku cukru na stoisku firmy Viands

S. 3-40

15:00

Prezentacja lodziarni przyszłości Fresh Gelato i degustacja lodów na stoisku Frigomat

S.3-41

15:10

Pokaz użycia innowacyjnego chwytaka do kuwet lodowych Gelato Grip na stoisku receptury.net

S. 4-30

16:00

Zakończenie czwartego dnia Expo Sweet

-

Przesuń, aby zobaczyć całość